Jonathan Carroll: Valkoiset omenat

Jonathan Carroll

VALKOISET OMENAT

Tulossa Lokakuu 2006, sidottu, n. 272 s., ISBN 951-825-042-1, kl 84.2, 29 e Tilaa

Vincent Ettrich on hurmaava naistenmies, joka huomaa kuolleensa ja palanneensa takaisin elävien kirjoihin – eikä hänellä ole aavistustakaan minkä vuoksi. Hän näkee outoja hahmoja ja erikoisia ennusmerkkejä ja vähän kerrassaan ymmärtää, että hänet on herättänyt henkiin hänen ainoa todellinen rakastettunsa Isabelle, jotta hän voisi kasvattaa heidän yhteisen lapsensa, joka oikein kasvaneena tulisi pelastamaan maailman. Mutta jotta tämä kasvaisi oikein, hänen on tultava isänsä opettamaksi, erityisesti siitä, mitä tämä näki tuonpuoleisessa – jos Ettrich vain voisi muistaa näkemänsä.

Uusi, kiehtova romaani Naurujen maan kirjoittajalta, uuden maagisen realismin mestarilta.

”Jonathan Carrollia on kutsuttu maagis-realistisen unimaan taikuriksi, puhuvien koirien parhaaksi ystäväksi ja aikuisten satukirjailijaksi. Mikään yksittäinen titteli ei kuitenkaan riitä kuvaamaan Carrollin kirjojen mielikuvituksellisia maisemia tai rakastettavia henkilöhahmoja.” – Kauppalehti Presso

Jonathan Carroll on viime vuosikymmenien arvostetuimpia amerikkalaisia kirjailijoita, hänen innokkaisiin ihailijoihinsa kuuluvat mm. Jonathan Lethem, Neil Gaiman ja Stephen King.

Suomentanut Laura Lahdensuu.

Tilaa


Etusivu  Uutuudet  Tulossa  Kirjailijat  Kirjat  Tilauslomake  Loki-Kirjat  Linkit